قدمهایم را آهسته و پیوسته برمیدارم تا در آیین بزرگداشت هفتمین سالگرد شهادت رزمنده دلیر جبهه مقاومت شهید محمود مراداسکندری از شهدای مدافع حرم استان خوزستان و یکی از شهیدان عملیات آزادسازی شهرهای نبل و الزهرا حضور یابم.
خبرگزاری فارس؛ حسین یزدی: قدم قدم به پیش میروم، آهسته و پیوسته، میروم به سوی محفل عاشقان، محفلی که در بوستانی پر از آلاله و شقایق و نیلوفر زیبا بر پا میشود آن هم برای یکی از پرستوهای عاشق دیار اهواز شهر شقایقهای خونین.
میروم به سوی بوستان آلالهها، آلالههایی که هر کدام خود داستانی شگرف و دیدنی و خواندنی دارد و برای همگان درسآموز و پندآموز ... میروم تا در بزم شهیدان در گرامیداشت گل پسری از منطقه زیتون کارمندی اهواز حضور یابم و دقایقی از دنیا و دنیاییها جدا شوم.
قدمهایم را آهسته و پیوسته برمیدارم تا در آیین بزرگداشت هفتمین سالگرد شهادت رزمنده دلیر جبهه مقاومت شهید محمود مراداسکندری از شهدای مدافع حرم استان خوزستان و یکی از شهیدان عملیات آزادسازی شهرهای نبل و الزهرا حضور یابم.
همان شهیدی که در تاریخ سوم فروردینماه سال 1366 در اهواز دیده به جهان میگشاید و پس هجوم تکفیریها به کشورهای اسلامی به همراه خیل عظیمی از جوانان پرشور اهوازی برای دفاع از حرم نورانی حضرت زینب کبری(س) و حضرت رقیه خاتون(س) به سوریه میرود و در روز یکشنبه 12 بهمن ماه سال 1394 به همراه تعدادی از رزمندگان اسلام به ویژه روحانی شهید حجتالاسلام والمسلمین مصطفی خلیلیبلوطکی، شهید علی حسینیکاهکش، شهید رضا عادلی(کردزنگنه) و شهید داوود نریمیسا به فیض شهادت نائل میآید.
همان شهید عزیزی که در سن 28 سالگی در منطقه باش کوی سوریه و در عملیات آزادسازی شهرهای شیعه نشین نبل و الزهرا شهد شیرین شهادت را مینوشد و پیکر پاکش پس از تشییع، در قطعه یک گلزار شهدای اهواز در کنار عموی بزرگوارش شهید محمود مراداسکندری آرام میگیرد.
نشانی خیلی خیلی روشن است، بوستان آلالههای اهواز؛ یادمان سردار سرلشکر شهید علی هاشمی در جوار سردار شهید مهدی نریمی، سردار شهید حسن بهمنی، سردار شهید داریوش باقریکاهکش و سردار شهید جبار دریساوی. اما در این بین جای یکی از یاران سرافراز خالی است سردار جاویدالاثر شهید محمود نویدی مسئول ادوات جنگی قرارگاه سری نصرت ...
به بهشتآباد اهواز میرسم مستقیم به زیارت تربت پاک نوجوان شهید علی قادریمنش در قطعه 2 ردیف 31 میروم که از طایفه بختیاری است و یکم فروردین سال 1348 دیده به جهان گشود و 30 تیرماه سال 1362 به فیض شهادت نائل شد، چون تربت پاک این شهید خارج از گلزار شهدا است خیلی غریب است ...
به گلزار شهدا که میرسم مداح اهل بیت(ع) در حال قرائت زیارت عاشورا است اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ
فراز به فراز را قرائت میکند و حاضران با او زمزمه میکنند اَللّهُمَّ اجْعَلْنی عِنْدَکَ وَجیهاً بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ فِی الدُّنْیا وَ الاْخِرَةِ
خوشا به سعادت آنانکه این فراز شامل حال آنها شد که نزد خداوند آبرومند شدند، مثل شهید غلام سواری، مثل شهید کریمداد رحمانی، مثل شهید لشکر درهشوری، شهید غلامحسین خلفزاده، مثل شهید جاویدالاثر شنبه تاوسه، مثل شهید جاویدالاثر صیدمراد فریدونی، مثل شهید قربان مکوندی، مثل شهید شاپور عباسی، مثل سرباز شهید مرتضی حشمان، مثل سرباز شهید مرتضی وزینیافشار، مثل شهید محمدحسین حدادیان، مثل شهید یونس هویزهراکی، مثل شهید غلامرضا بامدی، مثل شهید سید روحالله عجمیان، مثل شهید آرمان علیوردی، مثل سرباز شهید محمدسعید دهقاناناری و ...
مداح فراز به فراز زیارت عاشورا را ادامه میدهد فرازهایی که هر کدام پر از معنا و مفهوم است اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیایَ مَحْیا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتی مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
چه خوش است اینگونه زیستن و اینگونه رفتن مانند سردار شهید حسین منجزی، سردار شهید علی لویمیباقری، سردار شهید امید فرجیزنگنه، سرباز شهید محمد عذاری، سرباز شهید اسماعیل شفیعینژاد، سرباز شهید رضا شعیبی، سرباز شهید سینا آقاجری، سرباز شهید امید حسینی، سرباز شهید میلاد جهانگیرینژاد، سرباز شهید سید خلیل هاشمیفر، ارتشی شهید هادی الماسیان، پاسدار شهید سعید زارع، سرباز شهید مهران زرافشان، سرباز شهید سعید کریمی، سرباز شهید نبی دریس، روحانی شهید محمد افچنگی، دانشآموز شهید سید حسن سواری، سرباز شهید امید نریمیسایی، سرباز شهید علی سلمانوند، پاسدار شهید حسین ولایتیفر، بسیجی شهید علی کمایی، پاسدار شهید یونس پورجلو و کودک خردسال شهید محمدطاها اقدامی.
به شبستان یادمان شهید علی هاشمی که میرسم نوبت به سخنرانی است، حجتالاسلام محمدصادق امینی امام جمعه سابق مسجدسلیمان در سخنان شیوای خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدافع حرم محمود مراداسکندری میگوید: «در دهه فجر قرار داریم دهه فجری که یکی از دهها هزار فرزندان شهیدش، شهید سید حسین علمالهدی است مردی که در دفاع از هویزه ماند و در هویزه شهید شد و پیکر پاکش بعد از مدتی بهوسیله قرآنی که در جیب داشت شناسایی شد.
شهید علمالهدایی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی او را برای محاکمه ساواکی که او را شکنجه داده بود به دادگاه دعوت میکنند، او همه شکنجههای درون زندان ساواک را یک به یک شرح میدهد ولی خطاب به ماموری که او را شکنجه داده بود میگوید که اگر نماز میخوانی همه اینها را میبخشم.»
تمثال شهید محمود مراداسکندری در مقابل جمعیت است و من چند لحظهای یک بار به آن خیره میشود که حجتالاسلام میگوید: «چند باری سر مزار شهید مراداسکندری رفتم و زیارت کردم، هفت سال از شهادت او گذشته ولی فراموش نشده است، باید برای معرفی امثال شهید محمود مراداسکندری مستند درست کرد، کتاب نوشت و آنها را به مردم شناساند.»
وی در ادامه سخنان خود گریزی هم به حوادث اخیر کشور میزند و با اشاره به سخنان اخیر رئیس مجلس درباره امام خمینی(ره) با کنایه میگوید: «گاهی اگر مسئولان از امام و انقلاب صحبت نکنند خیلی بهتر است.
خانم اصولگرای شورای شهر تهران دخترش را استخدام میکند و حدود 35 میلیون حقوق میگیرد و سربازی پسرش را نیز کاری میکند که در همان نزدیکی خودشان باشد، آن وقت این خانم پایبندیش به حجاب بیشتر از من و شما است. اینها واقعیاتی است که در جامعه وجود دارد.»
امام جمعه سابق مسجدسلیمان در ادامه سخنان خود یاد و خاطره سردار دلها را گرامی میدارد و بیان میکند: «حاج قاسم نه بچه سردار بود و نه بچه آیتالله و نه مدرک امروزی داشت، بچه مشتی حسن و بیبی فاطمه بود آن هم در دهی به نام قنات ملک، اما خدا میخواهد که یک بچه روستایی بشود سیدالشهدای مقاومت و او را محبوب دل ساکنان پنج قاره میکند.
همانطور که رهبر انقلاب فرمودند حاج قاسم را طوری معرفی نکنید که دست نیافتنی باشد باید شهدای عزیز را هم همانطور که بودند معرفی کرد حاج همت با آن چشمان قشنگش که از اول حاج همت نبود و یا شهید آوینی هم همین طور، بلکه با نفس امام اینها اینطور شدند.»
امینی سخنان خود را ادامه میدهد و نکاتی درباره حوادث اخیر کشور بیان میکند و میگوید: ما 15 میلیون دهه هفتادی، دهه هشتادی و دهه نودی داریم که آنها را فراموش کردهایم و از این قشر فاصله گرفتهایم. باید با آنها صحبت کنیم و شبهات آنها را پاسخ دهیم، آنها هم فرزندان همین خاک هستند، ما با آنها درست ارتباط برقرار نکردیم و با آنها حرف نزدیم.
در میانه سخنان حجتالاسلام امینی، علیاکبر حسینیمحراب استاندار خوزستان و حسن نورانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثاگران هم به جمع اضافه میشوند تا در هفتمین سالگرد شهادت رزمنده شجاع شهید محمود مراداسکندری حضور یابند.
پس از سخنان حجتالاسلام امینی، نماهنگی از سرود نوجوانان اهوازی که برای مدافعان خوانده بودند پخش میشود که در همین هنگام، سردار نعمتالله باقری جانشین فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان نیز به جمع شرکت کنندگان در محفل بزرگداشت شهید محمود مراداسکندری میپیوندد.
مرثیهسرایی مداح بختیاری مجتبی مهدیپور پایانبخش هفتمین سالگرد شهادت بسیجی شهید محمود مراداسکندری است که با نوای خود معنویت مجلس را بیشتر میکند.
برنامه اصلی به پایان میرسد رهسپار تربت پاک شهید در قطعه یک گلزار شهدا میشویم که با گلهای رز زیبایی تزئین شده است فاتحهای نثار روح شهید محمود مراداسکندری میکنیم، شهیدی که خواهرش در درباره او میگوید: «قبل از شهادت، برادرم محمود وصیت کرده بود پیکر او را در کنار عمویم شهید محمود مراداسکندری به خاک بسپاریم تا شفاعت عمو شامل حال او شود که ما هم به وصیتش عمل کردیم و پیکر پاکش را در جوار عمو، در آغوش خاک گذاشتیم، پس از آن سنگ مزار عمو را نیز عوض کردیم و هم اکنون هر دو مزار همانند هم و مثل دو تکه از یک پلاک در کنار هم هستند.»
پایان پیام/